FIND US ON FACEBOOK

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

NA BEHANDELING VAN OBESITAS

Nakon lecenja od gojaznosti

Voor veel mensen die met behulp van een vermageringskuur, oefeningen, een laporoscopische operatie voor het behandelen van obesitas, een maag-bypass en andere buikverminderende operaties vermageren, is dit pas de eerste stap om hun lichaam, gezondheid en zelfvertrouwen terug te krijgen. Een groot gewichtsverlies na een operatie veroorzaakt een slappe huid en een overschot aan huid op vele lichaamsdelen, vooral in de buurt van de buik, bovenbenen, hals, onder de armen en op alle andere delen waar grote vetophopingen verdwenen zijn.

Mediterranean Plastic Surgery Center voert u door de volgende fase van uw reis door verschillende soorten operaties die bekend zijn onder de algemene naam post-bariatische chirurgie, lichaamsvorming of Body Lift. Dr. Đorđević is de belangrijkste persoonlijkheid bij operaties die na behandeling van obesitas plaatsvinden en hij is met enkele grote ziekenhuisgroepen voor de behandeling van obesitas in Europa en South California verbonden, o.a. Vista Healthcare.

Dr. Đorđević zal het teveel aan vetweefsel verwijderen en het lichaam zijn normale, esthetische vorm teruggeven. Het complete esthetische proces van lichaamsvorming omvat liposuctie, buikwandcorrectie, armlift, bovenbeenlift en andere operaties, wat van het advies van de arts afhangt.

In onze praktijken in Los Angeles, Inland Empire en Palm Desert wordt een afspraak voor een Body Lift gemaakt, nadat uw lichaamsgewicht na een drastische vermageringskuur stabiel is geworden. Afhankelijk van de hoeveelheid huid die verwijderd moet worden en de gebieden die gecorrigeerd moeten worden, kan de Body Lift in fasen uitgevoerd worden.

Tijdens de operatie maakt de plastisch chirurg sneden om op de belangrijkste plaatsen het overschot aan huid te verwijderen, dan zal hij de resterende huid strak trekken en de sneden sluiten. Uw plastisch chirurg kan de sneden strategisch verdelen, zodat de littekens zo min mogelijk opvallen.

Als uw geval minder ernstig is en het overschot aan huid is rond de buik geconcentreerd, kan men in Mediterranean Plastic Surgery Center een buikwandcorrectie aanbevelen, ook bekend als een abdominoplastiek of een mini-buikwandcorrectie – en niet een uitgebreide operatie van het hele lichaam na de behandeling van obesitas.

Behalve cosmetisch nut kan een Body Lift ook een gunstige werking op de gezondheid van de voor obesitas behandelde patiënt/e hebben. Uitslag, infecties en onvermogen om lichamelijke oefeningen te doen kunnen het gevolg zijn van hangende huidplooien die na een drastisch gewichtsverlies verschijnen. Deze problemen worden ook met een esthetische Body Lift verholpen.

De patiënten en patiëntes van Dr. Đjorđević in Los Angeles, Inland Empire en Palm Desert zijn enthousiast en dankbaar, dat ze deze onwaarschijnlijke transformatie van hun lichaam, gezondheid en zelfvertrouwen in Mediterranean Plastic Surgery Center bereikt hebben. Maak een afspraak voor een gratis consult en neem nog vandaag contact op met Mediterranean Plastic Surgery Center, waar u kunt navragen of u voor deze operatie in aanmerking komt!

Maak kennis met uw arts

Holmedia

Operaties

sam-6sam-7sam-8sam-11sam-12sam-13sam-14BotoxSilikon

Over ons

American Aesthetic Surgery Center - Igalo

Vanaf het moment dat u onze praktijk betreedt, zorgen onze vriendelijke en deskundige medewerkers voor uw welzijn. Wij weten dat het voor u niet gemakkelijk is tot een cosmetische operatie te besluiten. U bent niet alleen bezorgd over uw gezondheid, maar ook over het esthestische resultaat. Wij stellen u gerust en zorgen ervoor dat u zich prettig en veilig voelt. Ons...


Lees meer...

Het profiel van de arts - Dr. Borko B. Djordjevic

Dr. Borko Djordjevic is al vele jaren een bekend arts op zijn gebied. Dr. Djordjevic heeft altijd aan de top gestaan met de nieuwste behandelingen in cosmetische en reconstructieve chirurgie. Met het certificaat van de American Board of Plastic and Reconstructive Surgery en als lid van de American Academy of Cosmetic Surgery (AACS) heeft Dr. Djordjevic zich in algemene plastische...


Lees meer...

Igalo

The town of Igalo is tucked away in a scenic cove on the south-west shore of the Bay of Kotor. Dramatically situated at the foothills of mountain Orjen (1894m) this place has been a major crossroad of civilizations. Ancient Greeks, Romans, and Illyrians had their settlements in the bay and on the overlooking hills. From that time on all the...


Lees meer...
012

Contact

Dr Borko B. Djordjevic

MONTENEGRIJNS

Adres:
Sava Ilica 5
85347 Igalo

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: +382 31 332 770
Mobiel:  +382 69 043 333

 

 

 SERVIË

Telefoon: +381 11 630 20 40
Fax:             +381 11 630 20 41
Mobiel:  +381 60 042 4000

 

 VSA

T: 001 760 325 7777
F: 001 760 325 7474
M: 001 760 880 7558
     001 888 384 6353

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

U bevindt zich hier: Home Na behandeling van obesitas