FIND US ON FACEBOOK

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Operaties

Als u van plan bent een plastische of cosmetische chirurgische ingreep in Mediterranean Plastic Surgery Center te laten uitvoeren, bel ons op nummer +382 (0) 31 339 770 of Maak een afspraak on-line.

Meer over de operaties van onze plastische/cosmetische chirurgen

Borstvergroting
Borstvergroting is zeer populair in onze praktijk, omdat wij onze patiëntes verschillende soorten prothesen aanbieden, o.a. prothesen met een zoutwateroplossing en siliconen. In Mediterranean Plastic Surgery Center kunt u het merk, de soort en het model van de prothese volgens uw eigen wensen uitkiezen! Onze consultanten kunnen u behulpzaam zijn om een keuze te maken tussen de talloze mogelijkheden en bestaande procedures voor borstvergroting!

Buikwandcorrectie
Buikwandcorrectie is een operatie die dient om het overschot aan buikhuid te verwijderen (hangbuik) en de zwakke buikspieren te corrigeren. In Mediterranean Plastic Surgery Center worden uitgebreide en beperkte (mini) buikwandcorrecties uitgevoerd. Veel patiënten/patiëntes doen de buikwandcorrectie samen met een liposuctie of borstvergroting/correctie.

Liposculptuur/Liposuctie
Liposuctie in Mediterranean Plastic Surgery Center wordt een tumescente techniek met vibratie-liposuctie gecombineerd om optimale resultaten te bereiken bij het verwijderen van vetweefsel in problematische gebieden, zoals buik, bovenbenen en heupen. De vibratie-canule stelt de chirurg in staat veel minder handmatig te werken. Het resultaat voor de patiënt/e is een duidelijke vermindering van blauwe plekken en een kortere herstelperiode.

Facelift
Een ervaren arts bereikt uitstekende resultaten met een facelift, zodat de huid van uw gezicht er na deze operatie weer strak uitziet. De facelift van Dr. Đordević in Mediterranean Plastic Surgery Center ziet er altijd natuurlijk, aantrekkelijk en onopvallend uit. Het enige wat u zult opmerken is uw nieuwe, jongere en gerevitaliseerde uiterlijk. Uw huid ziet er strak, maar toch natuurlijk uit. Mediterranean Plastic Surgery Center is ook trots op het feit dat de facelift operaties met zo min mogelijk, bijna onzichtbare sneden worden uitgevoerd en deze operatie heeft in de afgelopen 25 jaar ontelbare malen plaats gevonden!

Rhynoplastiek (Neuscorrectie)
Rhynoplastiek of neuscorrectie kan een bochel of bult op uw neus corrigeren of te wijde neusgaten nauwer maken. De vorm van de neuspunt kan verbeterd worden. Een afwijking van het tussenschot is ook een probleem dat vaak voorkomt. Na de correctie van deze afwijking kunnen de patiënten gemakkelijker ademhalen.

Maak kennis met uw arts

Holmedia

Operaties

sam-6sam-7sam-8sam-11sam-12sam-13sam-14BotoxSilikon

Over ons

American Aesthetic Surgery Center - Igalo

Vanaf het moment dat u onze praktijk betreedt, zorgen onze vriendelijke en deskundige medewerkers voor uw welzijn. Wij weten dat het voor u niet gemakkelijk is tot een cosmetische operatie te besluiten. U bent niet alleen bezorgd over uw gezondheid, maar ook over het esthestische resultaat. Wij stellen u gerust en zorgen ervoor dat u zich prettig en veilig voelt. Ons...


Lees meer...

Het profiel van de arts - Dr. Borko B. Djordjevic

Dr. Borko Djordjevic is al vele jaren een bekend arts op zijn gebied. Dr. Djordjevic heeft altijd aan de top gestaan met de nieuwste behandelingen in cosmetische en reconstructieve chirurgie. Met het certificaat van de American Board of Plastic and Reconstructive Surgery en als lid van de American Academy of Cosmetic Surgery (AACS) heeft Dr. Djordjevic zich in algemene plastische...


Lees meer...

Igalo

The town of Igalo is tucked away in a scenic cove on the south-west shore of the Bay of Kotor. Dramatically situated at the foothills of mountain Orjen (1894m) this place has been a major crossroad of civilizations. Ancient Greeks, Romans, and Illyrians had their settlements in the bay and on the overlooking hills. From that time on all the...


Lees meer...
012

Contact

Dr Borko B. Djordjevic

MONTENEGRIJNS

Adres:
Sava Ilica 5
85347 Igalo

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: +382 31 332 770
Mobiel:  +382 69 043 333

 

 

 SERVIË

Telefoon: +381 11 630 20 40
Fax:             +381 11 630 20 41
Mobiel:  +381 60 042 4000

 

 VSA

T: 001 760 325 7777
F: 001 760 325 7474
M: 001 760 880 7558
     001 888 384 6353

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

U bevindt zich hier: Home Operaties