FINN OSS I FACEBOOK

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

ETTER BEHANDLING FRA OVERVEKT

Nakon lecenja od gojaznosti

For mange som slanker seg gjennom slankeprogrammer, øvelser, laparoskopisk operasjon for å eliminere overvekt, leverbypassoperasjon og andre operasjoner som reduserer magen, er dette bare ett første skritt for å få tilbake din kropp, helse og selvtillitt. Et stort tap av kroppsvekt etter operasjonen fører til løs og overflødig hud i mange kroppsdeler, inklusive regionen rundt magen, lår, nakke, under armene eller på alle deler der store fettansamlinger forsvant.

Mediterranean Plastic Surgery Center Igalo, Montenegro kommer til å lede deg igjennom den neste fasen av din reise gjennom ulike typer operasjoner, som er kjent under fellesbetegnelsen postbariatrisk kirurgi, kroppsforming eller kroppsløfting. Dr Djordjevic er en nøkkelperson i operasjoner som utføres etter vekttapsoperasjoner, og samarbeider med noen av de største sykehusene for behandling av overvekt i Europa og Sør California, inklusive Vista Healthcare.

Dr Djordjevic kommer til å fjerne overflødig vev og omforme din kropp og få tilbake dets mer normale og estetetisk mer akseptable form. Den komplette estetiske form for kroppsforming inkluder fettsuging, mageoppstramming, armeløfting, lårløfting og andre operasjoner avhengig av legens anbefaling.

Ved Mediterranean Plastic Surgery Center Igalo, Montenegro vil en kroppsløftingsoperasjon kunne bli bestilt etter at din kroppsvekt er blitt stabilisert etter en drastisk periode med slanking. Kroppsløfting kan utføres i faser avhengig av mengden hud som må fjernes og antallet regioner som skal strammes inn.

I løpet av operasjonen kommer kirurgen til å lage snitt og fjerne overflødig hud på de viktigste stedene. Dernest kommer han til å stramme opp resterende hud og lukke snittene. Din plastiske kirurg kan fordele snittene strategisk slik at arrene blir minst mulig synlige.

Hvis ditt tilfelle er mindre alvorlig og huden er konsentrert rundt magen, kan legene ved Mediterranean Plastic Surgery Center Igalo, Montenegro anbefale mageoppstramming, kjent også som mini mageløft, heller enn den omfangsrike kroppsløftingsoperasjonen etter overvektsbehandling.

Foruten kosmetisk nytte, kan kroppsløfting ha en gunstig innvirkning på helsen til pasienter som ble behandlet for overvekt. Utslett, infeksjoner og vanskeligheter med å utføre øvelser kan bli resultater av hengene hud som dukker opp etter drastisk vekttap. En estetisk kroppsløfting minsker også disse problemene.

Dr Djordjevics pasienter fra hele Los Angeles, Inland Empire i Palm Desert er fascinert og takknemlige for å ha gjennomgått denne utrolige omforming av sin kropp, helse og selvtillitt ved Timeless Beauty. Bestill time for gratis konsultasjon eller kontakt Timeless Beauty i dag for å sjekke om du er en utmerket kandidat for denne operasjonen!

I massemedia

Normedia

Operasjoner

sam-6sam-7sam-8sam-11sam-12sam-13sam-14BotoxSilikon

Om oss

American Aesthetic Surgery Center - Igalo

Fra det øyeblikket du setter fot i våre lokaler vil du bli tatt hånd om av vårt serviceinnstilt og profesjonelt team. Vi vet at kosmetiske operasjoner kan virke foruroligende på deg. Du er ikke bekymret bare for din helse, men også for det estetiske utfallet. Vi kommer til å sørge for at du blir beroliget og at du kommer...


Les meir...

Igalo

Igalo er en by i Herceg Novi kommune i Montenegro. Byen ligger ved innløpet til Kotorbukten i Adriaterhavet, bare 20 km øst for grensen til Kroatia. Byen vokste fram i mellomkrigstiden. Igalo har 3 754 innbyggere (2003), og folketallet er svakt økende. Den er i praksis vokst sammen med Herceg Novi, og det er bare administrative inndelinger innad i kommunen...


Les meir...

Legens profil - Dr Borko B. Djordjevic

Dr Borko B. Djordjevic har, som ledende lege i dette feltet i en årrekke, alltid vært blant de fremste til å ta i bruk de aller nyeste metoder og teknikker i kosmetisk og rekonstruktiv kirurgi. Dr Djordjevic har sertifikat fra American Board of Plastic and Reconstructive Surgery og er medlem av American Academy of Cosmetic Surgery (AACS). Han er spesialist...


Les meir...
012

Kontakt

Dr Borko Djordjevic

MONTENEGRO

Adresse:
Sava Ilica 5
85347 Igalo

E-post: Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.
Telefon: +382 31 332 770
Mobil: +382 69 043 333

 

 

 SERBIA

Telefon:  +381 11 630 20 40
Faks:       +381 11 630 20 41
Mobil:   +381 60 042 4000

 

 USA

T: 001 760 325 7777
F: 001 760 325 7474
M: 001 760 880 7558
    001 888 384 6353

Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.

 

 

Du er her: Home Etter behandling fra overvekt