FINN OSS I FACEBOOK

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Operasjoner

Hvis du har planer om å gjøre et plastisk eller kosmetisk kirurgisk inngrep ved Mediterranean Plastic Surgery Center, løft røret og ring oss på +382 (0) 31 339 770 or eller Bestill time online.

Mer om operasjoner utført av våre plastiske og kosmetiske kirurger

Brystforstørrelse
Brystforstørrelse er veldig populært i vår praksis og som en bekreftelse på denne kjensgjerningen tilbyr vi flere typer implantater til våre pasienter, inklusive saltvannsproteser og silikonproteser. Ved Mediterranean Plastic Surgery Center kan du selv velge fabrikat, type og modell til implantat! Våre rådgivere vil kunne hjelpe deg i å velge imellom ulike typer og nåværende prosedyrer for brystforstørrelse!

Bukplastikk og minimageløft
Bukplastikk og minimageløft er en operasjon som utføres for å fjerne overflødig, hengende magehud og stramme opp magemuskler hvilke bidro til denne tilstanden. Ved Mediterranean Plastic Surgery Center utføres begge typer operasjonen. Mange av våre pasienter utfører bukplastikk sammen med fettsuging og forstørring eller innstramming av bryster.

Fettsuging
Liposuksjon ved Mediterranean Plastic Surgery Center kombinerer tumescent teknikk med vibrasjonsfettsuging for å oppnå optimale resultater når det gjelder fjerning av fettvev i problematiske regioner, så som mage, lår og hofter. Vibrasjonskanylen gjør at kirurgen bruker manuell stikking og slag langt mindre. For deg som er pasient innebærer dette en betydelig reduksjon av hevelse og forkortet rekonvalesenstid.

Ansiktsløfting
Ansiktsløftingsoperasjonen utført av en erfaren lege vil føre til synlige resultater således at din ansiktshud ser smidig ut. Dr Djordjevics ansiktsløfting ved Mediterranean Plastic Surgery Center ser alltid naturlig ut, er tiltrekkende og usynlig. Det eneste du kommer til å merke er ditt nye, yngre og fornyede utseende. Din hud kommer til å se mer stram og naturlig ut. Mediterranean Plastic Surgery Center er stolt over sine ansiktsløftingsoperasjoner som har minst mulige snitt, skjult mot innsyn, og denne operasjonen har vært utført en talløs ganger i løpet av de siste 25 år!

Neseplastikk
Neseplastikk eller neseomforming kan fjerne humpen over neseryggen din eller skjevheten på din nese eller minske altfor brede nesebor. Den kan også brukes for å forstørre nesen. Deviasjoner av neseskilleveggen er et vanlig problem. Etter utført septumplastikk for å korrigere dette problem finner pasienter ut at de puster friere og lettere.

I massemedia

Normedia

Operasjoner

sam-6sam-7sam-8sam-11sam-12sam-13sam-14BotoxSilikon

Om oss

American Aesthetic Surgery Center - Igalo

Fra det øyeblikket du setter fot i våre lokaler vil du bli tatt hånd om av vårt serviceinnstilt og profesjonelt team. Vi vet at kosmetiske operasjoner kan virke foruroligende på deg. Du er ikke bekymret bare for din helse, men også for det estetiske utfallet. Vi kommer til å sørge for at du blir beroliget og at du kommer...


Les meir...

Igalo

Igalo er en by i Herceg Novi kommune i Montenegro. Byen ligger ved innløpet til Kotorbukten i Adriaterhavet, bare 20 km øst for grensen til Kroatia. Byen vokste fram i mellomkrigstiden. Igalo har 3 754 innbyggere (2003), og folketallet er svakt økende. Den er i praksis vokst sammen med Herceg Novi, og det er bare administrative inndelinger innad i kommunen...


Les meir...

Legens profil - Dr Borko B. Djordjevic

Dr Borko B. Djordjevic har, som ledende lege i dette feltet i en årrekke, alltid vært blant de fremste til å ta i bruk de aller nyeste metoder og teknikker i kosmetisk og rekonstruktiv kirurgi. Dr Djordjevic har sertifikat fra American Board of Plastic and Reconstructive Surgery og er medlem av American Academy of Cosmetic Surgery (AACS). Han er spesialist...


Les meir...
012

Kontakt

Dr Borko Djordjevic

MONTENEGRO

Adresse:
Sava Ilica 5
85347 Igalo

E-post: Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.
Telefon: +382 31 332 770
Mobil: +382 69 043 333

 

 

 SERBIA

Telefon:  +381 11 630 20 40
Faks:       +381 11 630 20 41
Mobil:   +381 60 042 4000

 

 USA

T: 001 760 325 7777
F: 001 760 325 7474
M: 001 760 880 7558
    001 888 384 6353

Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.

 

 

Du er her: Home Operasjoner