PRONAĐITE NAS NA FACEBOOK-U

Mediteranski hirurški centar

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

NAKON LEČENJA OD GOJAZNOSTI

Nakon lecenja od gojaznostiZa mnoge koji smršaju putem programa za mršavljenje, vežbanjem, laparoskopskom operacijom eliminisanja gojaznosti, operacijom želudačnog bajpasa i drugim operacijama koje smanjuju stomak, ovo je samo prvi korak da povratite svoje telo, zdravlje i samopouzdanje. Veliki gubitak težine nakon operacije stvara olabavljenu i suvišnu kožu na mnogim delovima tela, uključujući oblast oko abdomena, butina, vrata, ispod ruku ili na svim delovima sa kojih su nestale velike naslage sala.

Dr Borko B. Đorđević će Vas provesti kroz narednu fazu Vašeg putovanja sa različitim vrstama operacija, koje su poznate pod opštim nazivom postbarijatrijska hirurgija, oblikovanje tela ili lifting tela. Dr Borko B. Đorđević je ključna osoba u operacijama koje se vrše nakon lečenja od gojaznosti i udružen je sa nekim od najvećih grupa bolnica za lečenje gojaznosti u Evropi i Južnoj Kaliforniji, uključujući Vista Healthcare.

Dr Borko B. Đorđević će otkloniti suvišno tkivo i oblikovati telo i povratiti njegov normalniji, estetski prihvatljiviji oblik. Kompletan estetski proces oblikovanja tela uključuje liposukciju, zatezanje stomaka, lifting ruku, lifting butina i druge operacije, u zavisnosti od preporuke doktora.

U Mediteranskom Hiruškom Centru u Igalu operacija liftinga tela biće Vam zakazana nakon što se Vaša telesna težina stabilizuje posle drastičnog perioda mršavljenja. U zavisnosti od količine kože koja treba da se ukloni i broja oblasti koje treba zatezati, lifting tela može se izvoditi u fazama.

Tokom operacije plastični hirurg napraviće rezove i otkloniti suvišnu kožu na ključnim mestima, zatim zategnuti preostalu kožu i zatvoriti rezove. Vaš plastični hirurg može strateški rasporediti rezove tako da ožiljke učini što je moguće neprimetnijim.

Ako je Vaš slučaj manje ozbiljan, sa viškom kože koji je koncentrisan oko abdomena, lekar može Vam preporučiti abdomenoplastiju, poznatu takođe i kao zatezanje stomaka ili mini zatezanje stomaka, pre nego obimniju operaciju liftinga tela nakon lečenja gojaznosti.

Osim kozmetičkih koristi, lifting tela može imati blagotvorno dejstvo i na zdravlje pacijenata lečenih od gojaznosti. Osipi, infekcije i otežano vežbanje mogu biti posledica visećih nabora kože, koji se pojavljuju nakon drastičnog gubitka težine. Ove probleme takođe ublažava i estetski lifting tela. Pacijenti dr Borka B. Đorđevića širom Los Anđelesa, Inland Empajera i Palm Dezerta oduševljeni su i zahvalni što su se podvrgli ovoj neverovatnoj transformaciji svog tela, zdravlja i samopouzdanja. Zakažite besplatne konsultacije ili kontaktirajte Mediteranski Hiruški Centar u Igalu danas i proverite da li ste odličan kandidat za ovu operaciju!

U medijima

U-medijima

Procedure

sam-6sam-7sam-8sam-11sam-12sam-13sam-14BotoxSilikon

O nama

American Aesthetic Surgery Center u Igalu

Od trenutka kada zakoračite u naše postorije, brigu o Vama preuzeće naše ljubazno i profesionalno osoblje. Mi znamo da kozmetičke operacije za Vas mogu biti uznemiravajuće. Ne samo da ste zabrinuti za svoje zdravlje, već i za estetski ishod. Mi smo potpuno posvećeni tome da Vas smirimo i da se pobrinemo da se osećate ugodno i sigurno. Naše osoblje i...


Opširnije...

Igalo

Igalo je poznato kao turističko mesto, a zahvaljujući radioaktivnom - morskom mulju sa Blatne plaže centar je zdravstvenog turizma Crne Gore. Igalo je poznato i po neeksploatisanoj mineralnoj vodi nazvanoj "Igaljka". Godine 1930. je izvršeno ispitivanje igaljskog blata u laboratoriji poznatog francuskog lečilišta Viši, koje je definitivno potvrdilo njegovu izuzetnu lekovitost, ali tek nakon II svetskog rata, realizovani su davno...


Opširnije...

Profil lekara - Dr. Borko B. Đorđević

Dr. Borko B. Đorđević Kao istaknuti lekar u svojoj oblasti dugi niz godina, dr Borko B. Đorđević uvek je bio na čelu najnovijih dostignuća kozmetičke i rekonstruktivne hirurgije. Sa sertifikatom American Board of Plastic and Reconstructive Surgery i kao član American Academy of Cosmetic Surgery (AACS), dr Borko B. Đorđević specijalizira opštu plastičnu hirurgiju, kao i estetsku i rekonstruktivnu hirurgiju, uključujući...


Opširnije...
012

Kontakt

Dr Borko B. Đorđević

MONTENEGRO

Adresa:
Sava Ilića 5
85347 Igalo

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Telefon: +382 31 332 770
Mob:     +382 69 043 333

 

 

 

 SRBIJA

Tel: +381 11 630 20 40
Fax: +381 11 630 20 41
Mob: +381 60 042 4000

 

 USA

O 001 760 325 7777
F: 001 760 325 7474
M: 001 760 880 7558
     001 888 384 6353

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

 

Vi ste ovde: Home Procedure Nakon lečenja od gojaznosti