PRONAĐITE NAS NA FACEBOOK-U

Mediteranski hirurški centar

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Plastični hirurg srpskog porekla koji je ulepšao Džoan Kolins tvrdi: I žene vole što veće grudi

Blic Zena Žene sa Balkana sanjaju o izgledu Barbike. Što veće grudi a manji nos za njih su ideal lepote, dok muškarci najviše čeznu da se reše sala i takođe povećaju obim grudi. Tako za „Blic“ priča čuveni plastični hirurg srpskog porekla dr Borko Đorđević, koji je višedecenijsku karijeru izgradio u Americi ulepšavajući holivudske zvezde poput Džoan Kolins, Betsi Ford, Eltona Džona, Larija Kinga... Danas najviše vremena provodi u Igalu, gde ima privatnu bolnicu. 

Dr Borko Djordjevic

- Za razliku od Amerikanki, koje su sklone da isprobaju sve u plastičnoj hirurgiji, naše žene ne idu u ekstreme. One uglavnom žele da smanje nos ili da povećaju grudi. Zapravo, velike grudi su im najveći fetiš i jedino su tu sklone preterivanju - priča Đorđević.

Među Crnogorkama na promenu izgleda sve više se odlučuju domaćice. I kako naš sagovornik dodaje - „ne rade to zbog muža“.

- Mlađi muškarci dolaze da bi povećali obim grudi ako su previše mršavi i sitni, ili da bi skinuli salo ako su puniji. Ipak, češći pacijenti su biznismeni u zrelim godinama koji dolaze da zategnu očne kapke i da se podmlade - otkriva naš sagovornik.
 
Podmlađivanje ovaj srpski mađioničar izvodi bez noža i veštačkih materijala. Zahvat se radi pod lokalnom anestezijom, a pacijenti se puštaju kući već posle jednog dana.
 
- Radi se o novoj i neinvazivnoj metodi koja promoviše rad s matičnim ćelijama, dobijenim iz masnog tkiva. Njihovim ubrizgavanjem formiraju se ćelije koje imaju mogućnost stvaranja novog tena i na revolucionaran način podmlađuju staro tkivo - bez noža - priča Đorđević.
 
NAJČUDNIJI ZAHTEV
 
U svojoj višedecenijskoj karijeri u Americi, dr Đorđević imao je razne zahteve pacijenata.
- Jedan poznati glumac trebalo je da dođe da radi fejslifting. Međutim, video je svoju ženu kako ga vara sa dosta mlađim muškarcem koji je imao uvećane mošnice. Patio je mnogo zbog toga
i tako mi je, usred zahvata, tražio da mu uvećam i mošnice - priseća se Đorđević.
 
Cena podmlađivanja iznosi oko 1.500 evra. Druga revolucionarna metoda doktora Đorđevića koja, doduše, na našim prostorima još nije zaživela je - kompletna promena izgleda ili totalni „mejk over“. Za 15.000 do 20.000 evra pacijenti dobijaju priliku da iz operacione sale izađu kao potpuno druge osobe.
 
- Tu postoje dve kategorije pacijenata. Prvi su oni koji su rođeni sa, primera radi, velikim ušima, velikim nosem, malim grudima, ravnom zadnjicom i žele sve da promene. U drugu kategoriju spadaju stariji pacijenti, koji žele da se skroz podmlade - ističe naš sagovornik.
 
DOLAZE I SA 13 GODINA
 
Devojčice se na estetsku hirurgiju odlučuju već sa 13 godina i tada najviše rade smanjenje nosa, dok se od 16. godine odlučuju da povećaju grudi, kaže dr Đorđević.
- U Americi je ta starosna granica još niža. Moja procena je da pre 15. godine ništa ne bi trebalo raditi, u skladu sa fizičkim razvojem pacijenta - ističe naš sagovornik.
 
Ipak, da bi pristao da uradi potpuni „mejk over“, Đorđević prvo procenjuje emotivno stanje pacijenta.
- Dešava se da dođu žene koje je muž prevario sa 15 godina mlađom i ja im kažem - „mogu vam promeniti izgled, ali to vam neće vratiti muža“ - zaključuje naš sagovornik.
 
KO JE DOKTOR ĐORĐEVIĆ?
 
Prof. dr Borko Đorđević je jedan od najpoznatijih plastičnih hirurga u SAD-u i svetu, a njegovi pacijenti su najistaknutije javne ličnosti Amerike. U znak priznanja za njegov doprinos razvoju Amerike, Palm Springs, u kome inače imaju kuće najbogatiji ljudi sveta, podario mu je spomen-zvezdu na pločniku grada. Školovan je na Univerzitetu u Beogradu, gde je stekao titulu doktora medicinskih nauka, a specijalizaciju iz opšte hirurgije završio je u bolnici Mountainside Hospital u Nju Džersiju i Diplomskoj bolnici Univerziteta Pensilvanija.

U medijima

U-medijima

Procedure

sam-6sam-7sam-8sam-11sam-12sam-13sam-14BotoxSilikon

O nama

American Aesthetic Surgery Center u Igalu

Od trenutka kada zakoračite u naše postorije, brigu o Vama preuzeće naše ljubazno i profesionalno osoblje. Mi znamo da kozmetičke operacije za Vas mogu biti uznemiravajuće. Ne samo da ste zabrinuti za svoje zdravlje, već i za estetski ishod. Mi smo potpuno posvećeni tome da Vas smirimo i da se pobrinemo da se osećate ugodno i sigurno. Naše osoblje i...


Opširnije...

Igalo

Igalo je poznato kao turističko mesto, a zahvaljujući radioaktivnom - morskom mulju sa Blatne plaže centar je zdravstvenog turizma Crne Gore. Igalo je poznato i po neeksploatisanoj mineralnoj vodi nazvanoj "Igaljka". Godine 1930. je izvršeno ispitivanje igaljskog blata u laboratoriji poznatog francuskog lečilišta Viši, koje je definitivno potvrdilo njegovu izuzetnu lekovitost, ali tek nakon II svetskog rata, realizovani su davno...


Opširnije...

Profil lekara - Dr. Borko B. Đorđević

Dr. Borko B. Đorđević Kao istaknuti lekar u svojoj oblasti dugi niz godina, dr Borko B. Đorđević uvek je bio na čelu najnovijih dostignuća kozmetičke i rekonstruktivne hirurgije. Sa sertifikatom American Board of Plastic and Reconstructive Surgery i kao član American Academy of Cosmetic Surgery (AACS), dr Borko B. Đorđević specijalizira opštu plastičnu hirurgiju, kao i estetsku i rekonstruktivnu hirurgiju, uključujući...


Opširnije...
012

Kontakt

Dr Borko B. Đorđević

MONTENEGRO

Adresa:
Sava Ilića 5
85347 Igalo

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Telefon: +382 31 332 770
Mob:     +382 69 043 333

 

 

 

 SRBIJA

Tel: +381 11 630 20 40
Fax: +381 11 630 20 41
Mob: +381 60 042 4000

 

 USA

O 001 760 325 7777
F: 001 760 325 7474
M: 001 760 880 7558
     001 888 384 6353

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

 

Vi ste ovde: Home U medijima Plastični hirurg srpskog porekla koji je ulepšao Džoan Kolins tvrdi: I žene vole što veće grudi